Prijava za program ,,AWE Akademija za preduzetnice”

Pozivamo preduzetnice širom Crne Gore: Prijavite se na novi program Američke ambasade u Crnoj Gori u partnerstvu sa organizacijom ProAct HUB – AWE Akademija za preduzetnice!

Osnivačica/vlasnica ste biznisa na početku poslovanja ili imate biznis ideju?
Želite svoje preduzetničke snove pretvoriti u stvarnost?
Znate engleski jezik i možete bez većih poteškoća na ovom jeziku pratiti predavanja?
Želite proširiti svoju mrežu kontakata?

Onda je ovo poziv za vas!

Organizacija ProAct HUB uz podršku Američke ambasade u Crnoj Gori implementira globalni program „AWE Akademija za preduzetnice“.
Program je namijenjen za 30 žena (20-50 godina starosti) iz svih dijelova Crne Gore koje su vlasnice/osnivačice biznisa i na samom su početku svog poslovanja (biznis treba biti registrovan u posljednje 2 godine u trenutku apliciranja) ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis.
Program traje šest mjeseci i to od jula do decembra 2022. godine.
Preduzetnicama koje budu odabrane za učešće u ovom programu će biti omogućen pristup specijalnoj AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme. Učesnice će praćenje ovih sadržaja moći prilagoditi svojim obavezama i slobodnom vremenu tokom sedmice, a sve što je potrebno jeste da imaju pristup dobroj internet konekciji i računaru 2 do 3 sata sedmično, kako bi mogle obaviti zadane aktivnosti.

Takođe, za svaku obrađenu temu biće održana i edukativna sesija s lokalnim/om ekspertom/icom.

Pored navedenih sesija s lokalnim ekspertima/cama, učesnicama će kroz cijeli program biti omogućena i podrška facilitatorica mr Valentine Radulović i mr Jasne Pejović iz kompanije DigitalBee, sa bogatim znanjem i iskustvom u različitim preduzetničkim oblastima, koje će redovno pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva.

Prijave za AWE Akademiju za žene preduzetnice su otvorene od 15.06. do 30.06.2022, a sve što je potrebno da uradite kako biste se prijavili za učešće u programu jeste da popunite prijavni formular.

Učešće u programu je besplatno za sve polaznice.
Pretvorimo preduzetničke snove u stvarnost!
#AWEAcademy #unitedstates #USpartnerMNE #AWEAkademija

Link za prijavu:
https://forms.gle/HEqMHz1U4zDYkkfB6