PODROOM Podcast 03: Ana Pajović / Studio Ribizla

Nova Podroom epizoda je tu! Naša gošća je divna Ana Pajović, grafička dizajnerka i vlasnica kreativnog studija Ribizla, koji stoji iza edicije igara memorije ,,Naš čudesni svijet” i kolaborativnog projekta ,,Crnogorska bojanka’‘.

Anina priča je počela u Švedskoj, u kojoj se rodila i odrasla, i koja će od rane mladosti uticati na oblikovanje njenog kreativnog preduzetničkog mentaliteta sa jedne, i snažnog osjećaja za društvenu odgovornost i odnos prema životnoj sredini sa druge strane. Uprkos tome što će se spletom životnih okolnosti godinama kasnije naći sa diplomom Pravnog fakulteta u rukama, talenat i ljubav prema grafičkom dizajnu će predodrediti njen karijerni, a kasnije i preduzetnički put.

Sa kakvim izazovima, ali i prilikama se suočavala na tom putu, koliko su porodične i lične vrijednosti, talenti i vještine uticale na to da se uprkos formalnom obrazovanju u drugoj oblasti ipak bavi onim što voli, šta misli o podršci koja se nudi ženama u biznisu, i mnoge druge teme o kojima smo razgovarali sa Anom – poslušajte u novoj epizodi Podroom-a.