Prva epizoda Podroom podkasta stiže sjutra!

Prva epizoda Podroom podkasta stiže sjutra!

https://fb.watch/9kHYSL0ke2/

Naše gošće su Jasna Pejović i Valentina Radulović (DigitalBee🐝), matematičarke i programerke, sa višegodišnjim iskustvom u ICT-u, sertifikovane trenerice za socijalnu i emocionalnu inteligenciju i Magical Methods.

DigitalBee pruža edukativne usluge iz oblasti digitalnih kompetencija, ali i ostalih grupa kompetencija važnih za uspjeh u digitalnom dobu, kao i konsultantske usluge vezane za digitalnu transformaciju. DigitalBee je i osnivač startup-a Flourish, asistenta za razvoj emocionalne inteligencije.

Za više informacija o DigitalBee, posjetite njihovu facebook stranicu Digitalna Akademija, ili njihov website www.digitalnaakademija.me.

U prvom Podroom podkastu poslušajte:

  •  Šta je bilo presudno da započnu svoj biznis i koliko su njihove kompetencije, ali i spoljni faktori, uticali na razvoj biznisa;
  •  Kako uspješni preduzetnik posmatra zonu komfora, neuspjeh, i kako se bori sa neizvjesnošću i strahovima koje nosi privatni biznis;
  • Koji su izazovi žena u preduzetništvu i koliko porodične i društvene vrijednosti utiču na to;
  • Da mogu, da li bi opet birale isti put, šta bi uradile drugačije, kako napraviti balans između poslovnih obaveza i privatnog života;
  • I mnoge druge inspirativne poruke i lekcije za sve one koji razmišljaju da se upuste u preduzetničke vode.

Podroom donosi raznolike preduzetničke priče iz našeg okruženja, iza kojih stoje zanimljivi, vrijedni, kreativni i posvećeni pojedinci, sa slabostima i strahovima, koje svi imamo. Oni vode svoje biznise najbolje što znaju, kat-kad pogriješe, ili ne uspiju u nekoj svojoj zamisli, ali ne odustaju. Svako od nas će se pronaći u tome, zato je važno da se čuju njihove priče.

Podroom podkast realizuje ProAct Hub u partnerstvu sa Privredna Komora Crne Gore. Podroom će u prvoj sezoni kroz deset epizoda promovisati uspješne preduzetničke priče iz našeg okruženja, sa ciljem da mijenja negativne percepcije i mitove o preduzetništvu, ali i inspiriše i ohrabri mlade i žene da pokrenu svoje biznise.

www.privrednakomora.me
www.nlpnetwork.me
www.proact4.me
www.studiopiksel.me