Osnivači

Ana Simonović je sertifikovani trener za upravljanje projektnim ciklusom i konsultant u oblasti razvoja i upravljanja donatorskim projektima u sektoru zapošljavanja, konkurentnosti i inovacija. Nakon decenije iskustva u radu na različitim razvojnim projektima i EU programima u javnim institucijama i međunarodnim organizacijama, od 2018. godine je vlasnica konsultantske firme ProAct, koja pruža podršku u pristupu bespovratnom finansiranju kroz nacionalne i EU programe.

Danka Ćetković je NLP trener i kouč, biznis trener i trener javne uprave, sa dugogodišnjim iskustvom u sferi tržišta rada, zapošljavanja, edukacije i razvoja. 13 godina rada u javnom sektoru u ZZZCG-u joj je donijelo vrijedno iskustvo u radu sa nezaposlenima, mladima i OSI populacijom sa jedne, i poslodavcima i preduzetnicima sa druge strane. Posljednjih 6 godina se uspješno bavi pružanjem podrške kroz  edukaciju, savjetovanje i razvoje vještina koje dovode do bržeg zaposlenja i napredovanja.

Aleksandra Anđelić je u svijet biznisa, prodaje, pregovaranja i finansija ušla dugo godina radeći  „za druge“. Nakon brojnih edukacija u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, sa Dankom je 2016. godine pokrenula svoj biznis – NLP Network, koji danas broji na desetine zadovoljnih klijenata. Iz svog preduzetničkog iskustva crpi insipraciju i motivaciju da kao NLP trener, karijerni i biznis kouč podržava i edukuje druge u razvoju i ostvarenju njihovih punih potencijala.

Miroslav Jovanović je sertifikovani stručnjak za internet marketing strategije, product-stranice, sales-landing-stranice i ko-osnivač start up-a Krtola.  Pored formalnog obrazovanja, vještine je sticao kroz brojne ekspertske kurseve Ran Segall programa, Logate web development škole, Masterbox osnovnih + naprednih programa, Google Sertifikovanih Programa i Copywriting mentorskih programa. Uža specijalnost su mu digitalni marketing i prodaja, konverzije, pikseli, cross-platforme, dizajn, vebdizajn i ostale alatke i tehnike koje se koriste u svijetu digitalnog marketinga.

ProAct Hub je organizacija koja je nastala umrežavanjem vlasnika tri mikro preduzeća – ProAct, NLP Network i Studio Piksel, čime se stvorila zajednica različitih ekspertiza u oblastima karijernog savjetovanja i profesionalnog razvoja; strateškog planiranja i bespovratnog finansiranja; i digitalnog marketinga i prodaje. ProAct Hub okuplja i istraživače i stručnjake u oblastima preduzetništva i inovacija, sa ciljem da kroz različite programske servise i inicijative sa partnerskim organizacijama pruži podršku u stimulisanju i razvoju ideja koje imaju potencijal da prerastu u održive biznise.


ProAct Hub nastoji da dalje širi mrežu stručnjaka, saradnika i partnera. Ukoliko imaš ideju, želiš da nam se pridružiš, ili samo da nas podržiš, piši nam.